Тържествено откриване на новата учебна година

Добре дошли в нашето училище!

15-ти септември – ден, който е изпълнен с много емоции, спомени, надежди, ден с много радост, красота, светлина, празник на новото начало, на новите мечти. 

Истински горди сме, че на този ден нашите ученици имаха възможността да се срещнат  с известни лица от кампанията Успели българи дават личен пример: обичаният   български боксьор, трикратен европейски медалист Тервел Пулев, Атанас Михайлов – актьор, певец, режисьор и водещ, Ники Кънчев – журналист и водещ на много радио и телевизионни предавания, Цвети Радойчева –певица и Дияна Миланова – организатор на кампанията.

ВИЖ https://www.facebook.com/1059772594155110/posts/2350210381777985/

Тържественото откриване на новата учебна година беше букет от изяви на нашите талантливи ученици. Като медени камбанки звъчаха гласчетата на учениците от ВГ „Вечният извор“, с художествен ръководител Маргарита Попова.

Най-малките ни ученици, първокласниците Калоян Добрев 1 в клас, Дария Найденова и Борислава Димитрова 1 а клас и Деян Владимиров от 1 б клас, поздравиха със стихчета учениците, учителите, родителите и гостите на тържеството.

Всички се насладихме на прекрасните изпълнения на нашите гимнастички Диляна Ризова от 4 а клас и Дария Панайотова от 4 б клас.

Музикалното изпълнение на Филипа от 11 а клас беше невероятно.

По традиция нашето тържество завърши с игривото хорце на нашия танцов състав с художествен ръководител Цветанка Арсова.

Певицата Цвети Радойчева поздрави с две прекрасни песни всички нас!

На добър час на всички ученици, учители и родители през новата учебна 2021-2022 година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *