Посещение на ученици от 15. СУ „Адам Мицкевич“ във Висше Училище по Застраховане и Финанси

На 07.02.2024 г.  учениците от XI и XII клас на 15. СУ „Адам Мицкевич“  посетиха „Ден на отворените врати във  Висше Училище по Застраховане и Финанси  /ВУЗФ/.

На нашите ученици им бе предоставена възможност да се докоснат до академичната атмосфера, кампуса и да разберат за възможностите, които ВУЗФ предлага не само в областта на образованието, но и за кариерно им развитие в застрахователния и финансов сектор.

Основен акцент в програмата на отворените врати бе  гост-лекцията на тема „Защо да изберем кариера в застраховането“, представена от водещи експерти, като Юри Копач, председател на Асоциацията на българските застрахователи, Веселин Ангелов и Нина Колчакова.

Учениците имаха възможност да разгледат кампуса, видяха учебните зали, библиотеката и други ключови локации във висшето училище.

Срещнаха се с преподаватели и настоящи студенти, които им разказаха как протича учебния процес и студентския живот във ВУЗФ.   Информираха се относно учебните програми, специалности, стажове и възможностите за обменни програми като „Еразъм +“ и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *