Финалното събитие по проект „ИНКУБАТОРИ ЗА ИНОВАТИВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ“

На 11-ти април 2024 година в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ се проведе заключителното събитие по проект „Инкубатори за Иновативни Предприятия“, финансиран по програма „Еразъм+“ на Европейския съюз и реализиран в партньорство между Сдружението Асоциация за международно обществено развитие (АМОР), Фонд на Фондовете и Софийски университет.
Организаторите на проекта представиха резултатите от дейностите, извършени в рамките на проекта, който беше успешно реализиран в 10 града по цялата страна – Враца, Свищов, Русе, Габрово, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград и София.
Във финалното събитие участваха лектори и ментори от участващите организации – Сдружение „АМОР“, Фонд на Фондовете и Стопански факултет на Софийски университет. Също така, на събитието присъстваха и лица, взимащи решения от Министерството на образованието и науката, Центъра за развитие на човешките ресурси и други представители на обществената сфера.
В събитието взеха участие и три ученички от 15 СУ „Адам Мицкевич“ – Ивон Шейнова от 9 Б клас, Радинела Николова и Александра Арсова от 11 А клас.
Благодарение на стратегическия партньор на събитието – „Цифров иновационен хъб – Тракия“, участниците получиха специални награди и ваучери за безвъзмезден достъп до пълен пакет дигитални услуги в сектор киберсигурност, включително и обучителни модули.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *