Повод за гордост за 15. СУ „Адам Мицкевич“

Повод за гордост за 15. СУ „Адам Мицкевич“

На 8 юни 2024 г. се състоя дългоочакваното награждаване на участниците в инициативата „Моята паричка 2024г“. С гордост можем да съобщим, че ученици от нашето училище бяха сред отличените в националния конкурс за ученическо есе, който включваше теми по цитати от известни личности:

  • „Най-големият провал е да не опиташ.“ (по цитат от Деби Фийлдс, Mrs. Fields Cookies)
  • „Много хора харчат пари, които не са изкарали, за неща, които не желаят, само за да впечатлят хора, които не харесват.“ (по цитат от Уил Роджърс)
  • „Използвай парите си за неща, които могат да се купят с пари. Използвай времето си за неща, които не могат да се купят с пари.“ (по цитат от Харуки Мураками)

Десислава Желева от VIII клас спечели престижното трето място, като бе наградена с бронзов медал, грамота, парична награда от Unicredit Bulbank, кутия с подаръци от Ozone, книги от издателствата Сиела и Фют, както и кутия „Финансова грамотност“ на издателство Керът.

В специална изложба са изложени вдъхновяващи цитати от най-добрите есета от конкурса, сред които с гордост отбелязваме и есета на нашите ученици: Ивон Шейнова, Анастасия Генчева и Емил Николов, които също бяха отличени с грамоти.

Поздравления на всички участници за техния талант и усилия! Продължавайте да се стремите към високи постижения и да носите гордост на нашето училище!

 

П 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *