ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПЛОЩАДКА В 15. СУ „АДАМ МИЦКЕВИЧ“

Днес е голям празник за всички нас! Щастливи сме с новата ни придобивка – многофункционална спортна площадка, част от проект на Столична община, в която ще се провеждат учебните часове по ФВС, спортна подготовка по волейбол, баскетбол, хандбал,  футбол.

Гости на нашия празник са: г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на гр. София,  инж. Димитър Димов – кмет на район Надежда, г-жа Татяна Георгиева – Председател на постоянната комисия за децата, младежта и спорта, екипът на район Надежда, учители, ученици, родители и граждани на район Надежда.

Директорът на 15.СУ „Ада Мицкевич“ изказа благодарност към кмета на гр. София г-жа Йорданка Фандъкова и към кмета на район Надежда за построяването на спортната площадка, както и увереността си за още по-добри спортни постижения на нашите възпитаници.

Приветствени слова направиха и нашите гости г-жа Йорданка Фандъкова,  инж. Димитър Димов и г-жа Татяна Георгиева.

Тържествената част завърши с музикалния поздрав на вокална група „Вечният извор“, с художествен ръководител г-жа Маргарита Попова.

След тържествено прерязване на лентата се проведоха волейболни срещи на 3 смесени отбори всеки срещу всеки с ученици от гимназиален етап. Началото бе дадено лично от кмета на район Надежда – инж. Димитър Димов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *