Фестивал „Заедно за децата на Надежда“ – Северен парк

По повод празника на град София район “ Надежда“ организира фестивал под надслов „Заедно за децата на Надежда“ в Северен парк, в който учениците на 15 СУ „Адам Мицкевич“- гр. София взеха активно участие.

Възпитаници на нашето иновативно и модерно училище, демонстрираха своите дарби на сцената на фестивала, като показаха, че освен академични знания, притежават и безброй таланти – вокални, танцови и актьорски.

Танцовият състав на 15 СУ „Адам Мицкевич“ с ръководител г-жа Ц. Арсова, изпълни букет от фолклорни танци с които повдигна настроението на публиката, след което завърши своето изпълнение с  модерни танцови съчетания, под звуците на популярни песни.

Вокална група „Вечният извор“ с ръководител г-жа М. Попова, поздрави гражданите на квартал Надежда и всички гости на събитието с изпълнението на български фолклорни, естрадни и модерни песни. Талантливите деца и техния вокален педагог, показаха завидни вокални умения и заредиха всички присъстващи с положително настроение.

Ученици от 3 „А“ клас с кл.ръководител г-жа В. Веселинова се изявиха с блестящи актьорски умения.  По този начин представиха на високо ниво 15 СУ „А. Мицкевич“, като  поставиха на сцената на фестивала театрална постановка и рецитал.

Талантливите деца на 15 СУ показаха ,че усърдието, което полагат съвместно със своите учители, дава високи резултати не само в образованието, което получават, но и в развитието на техните заложби. Такава е и мисията на Екипа за личностно развитие на 15 СУ, който активно организира и подпомага учениците в тяхното представяне на фестивала.

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *