Договор за сътрудничество със Стопански Факултет

Договор за сътрудничество със Стопански Факултет

На 18.01.2024г. в учителската стая на 15 СУ „Адам Мицкевич“, в присъствието на педагогоческия колектив, бе подписан договор за сътрудничество със Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“.  От страна на СУ на срещата присъстваха: Деканът на Стопански факултет – доц. д-р Атанас Георгиев, заместник деканът – доц. д-р Димитър Златинов, оперативният диерктор на Кариерния център на Стопански факултет – проф. д-р Елеонора Станчева – Тодорова, ръководителят на МП „Митнически и данъчен контрол“ – доц. д-р Цветан Мадански.

На срещата бяха обсъдени възможности за сътрудничество по отношение на осигуряването на тематични уроци, стажантски програми и кариерно ориентиране на учениците от 15 СУ „Адам Мицкевич“, както и възможности за участие на учениците ни в мероприятия на Стопански факултет, вкл. „Дни на професиите“, където ще получат  информация и полезни съвети, както и подкрепа в процеса на себеопознаване, избор на специалност и висше учебно заведение.

Страните се споразумяха учениците да проведат своите практически занятия във фирми, с които Стопанския факултет към СУ“Св. Климент Охридски“ имат договорни отношения.

 

 

   

 

     

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *